Σάββατο 9 Απριλίου 2011

H Μπούρσασπορ βρήκε το μάστορά της απέναντι στην Αντάλιασπορ, που με δύο γκολ του Ουγκούρ Ιντσεμάν, πέρασε με 3-2 από την Προύσσα.



Οι πρωταθλητές Τουρκίας προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το παρθενικό γκολ του Αμερικανού επιθετικού.

Ωστόσο, στο 59ο λεπτό, ο Ιντσεμάν ισοφάρισε σε 1-1, αλλά ο Κένι Μίλερ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του έξι λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αρχικά απάντησαν αμέσως με τον Νετσατί Ατές (67'), για να γίνει το 2-3 και πάλι από τον Ιντσεμάν στο 74ο λεπτό.

Με αυτήν την ήττα, οι ελπίδες της Μπούρσασπορ για διατήρηση του τίτλου εξανεμίζονται, αφού απέχουν πολύ ακόμα από τις Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη, η Αντάλιασπορ εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία, αφού απομακρύνθηκε κατά 15 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, κι ενώ απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Ιβάνκοφ, Εζτιούρκ, Κετσελί, Βέντερσον, Αζίζ, Σβένσον (71' Οζάν Χας), Έργκιτς, Σεν, Άλτιντορ (89' Ερντογκάν), Μπατάγια (76' Μπαχαντίρ), Μίλερ

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Τσατκίτς, Σεκμάν, Τουράν, Μπαρίς, Τουντσέρ, Νταγκασάν, Σεράς, Ιντσεμάν, Τίτα (89' Ράντελιτς), Ατές (86' Εζέρ), Γιλμάζ (32' Ζιτουνί)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου