Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Toυς τρεις βαθμούς από τους παίκτες του ζήτησε ο Στεφάν Ντεμόλ στον αγώνα του ΠΑΣ εναντίον του Λεβαδειακού.



Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ αναφέρθηκε στην ήττα από τα Τρίκαλα αλλά και στους τραυματισμούς εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

"Είχαμε μια πλήρη διακοπή στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά φέτος κατά την οποία η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη από τη δική μας. Ο λόγος; Επειδή τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα και επιπλέον επειδή η ομάδα μας δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα. Ωστόσο και αυτές τις κακές μέρες πρέπει να διδασκόμαστε και να παίρνουμε κάτι. Aκόμα και σε αυτήν την πολύ κακή μέρα θα μπορούσαμε να 

Τα Τρίκαλα παρόλο που ήταν καλύτερα είχαν μόνο δύο ευκαιρίες για γκολ. Στη μία επενέβη
εξαιρετικά ο Κηπουρός και στην άλλη δεχτήκαμε το γκολ. Από την πλευρά μας δεν κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ούτε μια ευκαιρία για γκολ και είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στις 29 αγωνιστικές. Ως προπονητής ποτέ δεν χρησιμοποιούσα δικαιολογίες για τυχόν απουσίες παικτών, γιατί ο πρόεδρος μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω ένα πολύ καλό ρόστερ και το υπάρχουν δυναμικό μου δίνε τη δυνατότητα να έχω ένα πολύ καλό σύνολο παρά τις απουσίες.

Οι περισσότεροι παίκτες που είναι απόντες είναι τραυματίες εξαιτίας δυνατών μονομαχιών στους αγώνες. Ο Μπακαγιόκο βγήκε εκτός παιχνιδιού τρεις εβδομάδες, ενώ το ίδιο έπαθε και ο Ανδράλας στο τελευταίο μας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο  και η δική μας ομάδα πρέπει να παίξει πιο δυνατά".

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, ο Ντεμόλ υπογράμμισε:"Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό επιλέξαμε να ξεκουράσουμε τους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν για 60 λεπτά στο φιλικό με τον Θεσπρωτό. Σήμερα ξεκινήσαμε δυνατά την προετοιμασία μας γι’ αυτό το ματς. Δεν υπάρχει πρόβλημα συγκέντρωσης ή κινήτρων γι’ αυτό το παιχνίδι.

Στον πρώτο γύρο θα μπορούσαμε να νικήσουμε στη Λιβαδειά, αλλά χάσαμε από ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Έχουμε υψηλό κίνητρο για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό. Όσον αφορά τους τραυματίες, θεωρώ ότι είναι νωρίς για επάνοδο Ανδράλα και Μπουχάν. Από την άλλη ο Μπακαγιόκο είναι έτοιμος, ενώ για τον Βάντερσον γίνονται προσπάθειες να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κατανοώ ότι οι δημοσιογράφοι και όχι μόνο έχουν ξεκινήσει τους μαθηματικούς υπολογισμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο για το ματς με τον Λεβαδειακό και τα μόνα μαθηματικά που μας ενδιαφέρουν είναι οι τρεις βαθμοί σε αυτό το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου