Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Εύκολο έργο περιμένει τους μιλανέζους της Serie A στην 33η αγωνιστική, με την Μίλαν να υποδέχεται την Σαμπντόρια και την Ιντερ να φιλοξενείται από την Πάρμα.






Για τον τίτλο και την παραμονή!
Εύκολο εντός έδρας παιχνίδι περιμένει την Μίλαν, που φιλοξενεί την Σαμπντόρια, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι ροσονέρι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 3 βαθμούς περισσότερους από την 2η Νάπολι και 5 από την Ιντερ, διαφορά που θέλουν να διατηρήσουν, αν όχι και να αυξήσουν, για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, τον πρώτο μετά το 2004. Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους αυτή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.
Νίκη για να ελπίζει
Με τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα να μην έχουν χαθεί, τουλάχιστον μαθηματικά, η Ιντερ θα παλέψει για την νίκη κόντρα στην Πάρμα, που βρίσκεται μόλις στην 16η θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Οι νερατζούρι προέρχονται από τον αποκλεισμό τους από τα προημιτελικά του Champions League και ψάχνουν το τρίποντο για να... χρυσώσουν το χάπι των οπαδών. Παράλληλα θα παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, ενώ ελπίζουν και σε στραβοπάτημα της Νάπολι για να περάσουν στην 2η θέση.
Κρίσιμο ματς στο Σαν Πάολο
Κρίσιμο παιχνίδι αυτό του Σαν Πάολο, με την 2η Νάπολι να υποδέχεται την 5η Ουντινέζε. Οι παρτενοπέι βρίσκονται στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απόσταση που τους επιτρέπει να ελπίζουν για το πρώτο τους πρωτάθλημα ύστερα από 21 χρόνια.
Η Ουντινέζε όμως παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να εξασφαλίσει την 4η θέση και την έξοδό της στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Κόντρα στην υπολογίσιμη Κατάνια θα βρεθεί η Λάτσιο, που δεν έχει περιθώριο λάθους, αν δεν θέλει να χάσει την 4η θέση από την Ουντινέζε, ενώ η Ρόμα φιλοξενεί την Παλέρμο. Επικίνδυνη έξοδος και για την Γιουβέντους που αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα.
Η Τζένοα υποδέχεται την Μπρέσια και η Κίεβο την Μπολόνια, ενώ η Κάλιαρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέτσε και η Μπάρι την Τσεζένα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92701#ixzz1JbRps97Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου