Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο δικηγόρος του Στέλιου Σφακιανάκη, Κίμωνας Ευαγγελάτος αποκάλυψε με δηλώσεις του, πως δεν έχει γίνει καμία καταγγελία



Αποκαλυπτικός ήταν ο δικηγόρος του Στέλιου Σφακιανάκη, Κίμωνας Ευαγγελάτος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης για το θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον παίκτη.

Ο Ευαγγελάτος μιλώντας στον "Athletic Radio 104,2" , τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν έχει γίνει καμία καταγγελία από την πλευρά του, προκειμένου να μην πάρει άδεια ο ΟΦΗ, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει διακανονισμός ανάμεσα στον Σφακιανάκη και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Athletic Radio 104,2" ο Κίμωνας Ευαγγελάτος:

Για τα δημοσιεύματα περί καταγγελιών της πλευράς Σφακιανάκη ώστε να μην πάρει την άδεια ο ΟΦΗ: "Τόσο ο πελάτης μου όσο και εγώ, έχουμε κάνει κατ’ επανάληψην ενέργειες ώστε ο ΟΦΗ να έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται κάθε Κυριακή.


Κάναμε έναν διακανονισμό και θεωρώ πως επειδή δεν υπάρχει το σκεπτικό της απόφασης , κάποιες ιστοσελίδες εμπλέκουν το όνομα του κυρίου Σφακιανάκη χωρίς να γνωρίζουν. Ο πελάτης μου έκανε έναν διακανονισμό από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τότε έχουμε έρθει σε διακανονισμό με τον ΟΦΗ. Το ίδιο έκανα και για άλλους παίκτες και για άλλες ομάδες.

Ο Σφακιανάκης πήρε έναντι κάποια χρήματα και διακανόνισε τα υπόλοιπα. Σας ξαναλέω πως κάθε Τρίτη σε συνεννόηση με την Football League στέλναμε αυτά τα έγγραφα. Δεν έχουμε κάνει καμία καταγγελία και δεν έχουμε στείλει κανένα έγγραφο προς την επιτροπή αδειοδότησης ώστε να μπλοκάρουμε την αδειοδότηση του ΟΦΗ".

Για τις επαφές του ΟΦΗ με τον Στέλιο Σφακιανάκη: "Μου είπε ο Στέλιος πως είχε λάβει κάποια χρήματα. Από την πρώτη στιγμή η εντολή του ήταν ότι δέχεται τον οποιονδήποτε διακανονισμό. Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου είπε πως δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον ΟΦΗ.

Το ότι η επιτροπή δεν έλαβε υπόψιν της αυτό το έγγραφο δεν μπορώ να ξέρω το γιατί. Το θέμα έχει διακανονιστεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον πελάτη μου. Σας ξαναλέω και νομίζω πως γίνομαι κατανοητός πως έγινε αίτηση αναβολής ποινών για να παίζει ο ΟΦΗ κάθε Κυριακή.

Πως είναι δυνατόν ένας παίκτης να μην θέλει να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση όταν του οφείλονται χρήματα; Αν η ομάδα πάρει την αδειοδότηση τότε είναι πιο εύκολο και για αυτήν να σε εξοφλήσει. Και εγώ και ο Σφακιανάκης είμαστε παντελώς στον αέρα αν δεν αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ. Είναι δυνατόν να θέλεις να σκοτώσεις αυτόν που σου χρωστάει; Πως θα πάρεις μετά αυτά που σου οφείλει;".

Για τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει γίνει διακανονισμός με τον Στέλιο Σφακιανάκη: "Φαντάζομαι πως πρέπει να υπάρχει στα χέρια της επιτροπής το συγκεκριμένο έγγραφο. Εμείς ζητάμε με αυτό το έγγραφο να ανακληθούν όλες οι ποινές μέχρι να διακανονιστεί η επόμενη οφειλή προκειμένου οι αντίπαλοι του ΟΦΗ να μην παίρνουν τους αγώνες στα χαρτιά. Είμαστε καλυμμένοι και κάθε Τρίτη το στέλναμε για διάφορες ομάδες. Το συγκεκριμένο έγγραφο το δίναμε και σε άλλες ομάδες".

Για τους λόγους απόρριψης του φακέλου του ΟΦΗ: "Το μόνο ερωτηματικό που έχω είναι αν έγιναν εμπρόθεσμες καταθέσεις σε άλλους παίκτες, όχι στον Σφακιανάκη".

Για τα δημοσιεύματα περί διαφορών με τον Στέλιο Σφακιανάκη: "Αν υπάρχει θέμα Σφακιανάκη, κάτι δεν έχει γίνει καλά. Δεν είναι δυνατόν ο Σφακιανάκης να εμποδίσει την αδειοδότηση του ΟΦΗ.

Πέρα από συναισθηματικούς δεσμούς, έχει κάνει αρκετή υπομονή και όταν ήρθε η ώρα έκανε την σωστή κίνηση. Δεν είναι δυνατόν να την εμποδίσει, γιατί δεν τον συμφέρει. Γιατί είναι σαν να σκοτώνεις αυτόν που σου οφείλει χρήματα".

Για τις οφειλές προς τον Μανώλη Ψωμά: "Και η οφειλή προς τον Ψωμά έχει διακανονιστεί. Είναι αλήθεια πως έγινε μετά τις 31 Δεκεμβρίου, όμως αυτό δεν οφείλεται σε εμάς αλλά στον ΟΦΗ. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει ρόλο.

Όταν μας ζητήθηκε να υπογράψουμε επειδή δεν μπορούσε να έρθει ο Μανώλης, υπέγραψα εγώ καθώς πήραμε κάποια λεφτά μπροστά και στην συνέχεια συμφωνήσαμε να δοθούν τα υπόλοιπα σε δόσεις".

Για το τι συμβαίνει στην περίπτωση υποβιβασμού του  ΟΦΗ: "Είναι γνωστό πως σε περίπτωση που πέσει ο ΟΦΗ, τα χρέη δεν συνοδεύουν την ομάδα αλλά αυτούς που έχουν υπογράψει. Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα στα δικαστήρια. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο. Ποιον να δεις στην Α' Εθνική, αν δεν δεις τον ΟΦΗ;

Αν ήξερα το νόμο στις υποθέσεις των αδειοδοτήσεων θα μπορούσα να πω περισσότερα. Κανένα παιδί από αυτά που εκπροσωπώ δεν θα "κολλήσει" ώστε να σταθεί ως εμπόδιο στην επιτροπή αδειοδότησης. Είμαι διατεθειμένος να δώσω όποιες διευκρινήσεις χρειάζονται. Εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία στον ΟΦΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου