Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ο Φερέιρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να κατακτήσουν την πολύτιμη πρώτη θέση στα πλέι οφ


"Εχουμε μιλήσει πολλές φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ και πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Δεν χρειάζεται να σας το επαναλάβω", τους είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνοντας πως μετά την απώλεια των δύο εγχώριων τίτλων το ελάχιστο που πρέπει να πετύχουν για την ιστορία του συλλόγου είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 65χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού που ακόμα θα θυμάται και την απώλεια του πρώτου ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ αλλά και τον άδικο και άτυχο τρόπο που οι "πράσινοι" έχασαν το εισιτήριο του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος, ανέφερε στους παίκτες του.

"Ένας αγώνας μόνο έμεινε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είστε καλύτεροι παίκτες από αυτούς. Μπείτε στο γήπεδο και νικήστε τους", ήταν το μήνυμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκου.


"Αινιγματικός" για το μέλλον του...

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναικού, για πρώτη φορά ίσως και τελευταία μίλησε και για ρευστό μέλλον του ίδιου στην ομάδα αλλά και κάποιων παικτών:

"Όσον αφορά το μέλλον είναι όλα στον αέρα, εγώ έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο αλλά όλα είναι ρευστά δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα μείνω ή αν θα φύγω.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για κάποια παιδιά από εσάς. Καθώς στο ποδόσφαιρο τα πράγματα έτσι είναι. Πρέπει να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και να πάρουμε το τελευταίο ματς" είπε ο 65χρονος προπονητής.

Εν συνεχεία ο Φερέιρα ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας πως έβαζε στα ματς που ήταν προπονητής τους καλύτερους για το συμφέρον της ομάδας πάνω απ' όλα: "Αν κάποιος δεν έπαιξε όσο πιστεύει ότι έπρεπε θέλω να ξέρει ότι δεν είχα κάτι προσωπικό μαζί του πάντα λειτουργώ με γνώμονα το καλό της ομάδας".

Μοναδική αλλαγή ο Κατσουράνης

Αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν φαίνεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο σχήμα και τα πρόσωπα της ενδεκάδας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (25/5, 20:30) σε συνάρτηση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μοναδική αλλαγή θα είναι η δεδομένη επιστροφή του Κατσουράνη αντί του Σιμάο στη μεσαία γραμμή ενώ άγνωστό είναι αν θα είναι έτοιμος ο Σπυρόπουλος ή θα πάει ο Καντέ αριστερά και θα επιστρέψει μαζί με τον Σαριέγκι ο Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου