Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Απίστευτο σκηνικό σε ματς για το ρωσικό πρωτάθλημα, με οπαδό να εισβάλλει στο γήπεδο και να αποσπάει αυτόγραφο από τον Ρομπέρτο Κάρλος



Ο Ρομπέρτο Κάρλος υπογράφει αυτόγραφο σε εισβολέα by savvato


O Ρομπέρτο Κάρλος αποτελεί ατραξιόν για το ρωσικό πρωτάθλημα από τότε που πήρε μεταγραφή (από την Κορίνθιανς) στην Ανζί και αυτό το διαπίστωσε για μία ακόμα φορά το Σάββατο, στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής απέναντι στη Βόλγκα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και να προηγηθούν με 2-1, όμως εκείνη τη στιγμή οι παίκτες αναστατώθηκαν από την εισβολή ενός οπαδού των γηπεδούχων στο γήπεδο.

Ο εν λόγω οπαδός δεν είχε πάντως την παραμικρή διάθεση να "χαλάσει" το ματς, με τον μοναδικό σκοπό του να είναι να πάρει ένα αυτόγραφο από τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή (2002) με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, Ρομπέρτο Κάρλος...

Φυσικά, ο βετεράνος άσος δεν θέλησε να του χαλάσει το χατήρι και δέχτηκε να υπογράψει αυτόγραφο, προκειμένου ο ξαφνικός εισβολέας να επιστρέψει στη θέση του και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι με αυτή τη νίκη, η Ανζί βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα με 15 βαθμούς (4 νίκες-3 ισοπαλίες-1 ήττα) έχοντας συγκάτοικο την Κουμπάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου