Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Ριβάλντο φανέρωσε την ενόχληση του για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση Σάο Πάουλο-Φλουμινένσε




Ο "Ρίμπο" παρότι διάγει το 39ο έτος της ηλικίας του δεν έχει αλλάξει συνήθειες απαιτώντας να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Σάο Πάουλο.

Στον αγώνα της Σάο Πάολο κόντρα στη Φλουμινένσε στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος Ο Πάουλο Σέσαρ Καρπετζιάνι χρησιμοποίησε τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού για μόλις έξι λεπτά.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Ριβάλντο, που πάντως απέφυγε να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις. Εμφανώς δυσαρεστημένος ωστόσο, προτίμησε να απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες του αλλά και τον προπονητή στον πάγκο.


Η Σάο Πάουλο επιβλήθηκε 2-0, έτσι ο Βραζιλιάνος άσος παρά την πικρία του από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αποφεύγοντας την κριτική στον προπονητή Καρπετζιάνι.

"Δεν θα πρέπει να κλαίμε για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά να σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξεκινάμε με εκτός έδρας νίκη" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Σάο Πάουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ριβάλντο. "Ο Ριβάλντο θέλει να έχει  ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Σέβομαι ότι έχει πετύχει στην καριέρα του. Φυσικά ξέρω ότι θέλει να παίζει. Είναι καλό αυτό και εξαρτάται από εκείνον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου