Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ σάρωσε στην ψηφοφορία του περιοδικού Kicker, με τον Σαχίν να αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης της Bundeliga



Ο Νουρί Σαχίν, ο κορυφαίος παίκτης της Ντόρτμουντ, στην πορεία της ομάδας για κατάκτηση του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Budesliga.

Οι συντάκτες του περιοδικού Kicker, ανέδειξαν τον Τούρκο καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος με ποσοστό 46.1 %, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμη ένας άσος των πρωταθλητών ο Μάριο Γκέτσε, που κέρδισε το 18.7% των συμμετεχόντων στη ψηφοφορία.


Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αρτούρο Βιδάλ, ο Χιλιανός άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους Αριέν Ρομπέν και Μάριο Γκόμες της Μπάγερν Μονάχου να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Ο Μάνουελ Νόιερ αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας του γερμανικού πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας μάλιστα το 70% των ψήφων!

Οι διακρίσεις όμως για την Ντόρτμουντ συνεχίστηκαν, αφού πέρα από τους δύο πρώτους καλύτερους παίκτες της Bundesliga, o αρχιτέκτονας της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο τεχνικός που βρέθηκε πρώτος στην προτίμηση των Γερμανών φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου