Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τις προθέσεις του για το ματς με την ΑΕΚ έδειξε ο Φερέιρα που "έριξε" στο βασικό σχήμα τους Μπουμσόνγκ




Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέφερε όπως ήταν λογικό τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο βασικό σχήμα αφού ήταν τιμωρημένοι στην Τούμπα.

Οι "πράσινοι" μετά την ήττα στην Τούμπα δεν έχουν άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας και η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα κόντρα στην "Ενωση" που σκαρφάλωσε από την πρεμιέρα των πλέι οφ στην κορυφή της βαθμολογίας.



Συγκεκριμένα, στο "οικογενειακό" δίτερμα στην διάρκεια της προπόνησης στην ενδεκάδα των βασικών ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε:

Ο Τζόρβας κάτω από την εστία, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι το κεντρικό δίδυμο με τους Βύντρα και Καντέ στα άκρα.





Αμυντικός μέσος επέστρεψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τους Κατσουράνη (και πάλι) και Νίνη μαζί. Δεξιά στο άκρο ο Χριστοδουλόπουλος και αριστερά ο Λουίς Γκαρθία αντί του Μαρίνου ενώ στην κορυφή της επίθεσης και πάλι ήταν ο Σισέ.

Ατομικά οι δύο, θεραπεία ο Μαρίνος

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" προτού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος, και Σεϊταρίδης, ενώ ο Μαρίνος υποβλήθηκε σε θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Τετ α τετ με Ζιλμπέρτο Σίλβα

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης, ο Φερέιρα είχε ένα τετ α τετ σύντομο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μπορεί να ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής από τον Βραζιλιάνο μέσο των "πράσινων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου