Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κατηγορηματικά αρνούνται τις καταγγελίες περί δωροδοκίας ο αντίπαλος του Σεπ Μπλάτερ στις προσεχείς εκλογές για την προεδρία της FIFA, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζακ Γουόρνερ



Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία διέταξε τη διενέργεια έρευνα για πιθανή παράβαση του κώδικα ηθικής, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να διοργάνωσαν από κοινού συνεδρίαση με αντικείμενο τις εκλογές της 1ης Ιουνίου.

"Η σημερινή μέρα είναι πολύ κουραστική και θλιβερή για εμένα. Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή δόση δικαιοσύνης, τότε όλες οι κατηγορίες εις βάρος μου, θα εξαφανιστούν. Αυτές οι κινήσεις, είναι χαρακτηριστικές των ανθρώπων που δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αναφορικά με την προσεχή εκλογική διαδικασία της FIFA", έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Μπιν Χαμάμ.
Από την πλευρά του ο Γουόρνερ δήλωσε στην Telegraph: "Δεν γνωρίζω τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί και τις κατηγορίες που με αφορούν για υπόθεση δωροδοκίας. Μπορώ όμως να επιβεβαιώσω ότι η επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA με έχει καλέσει στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιείται και δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο πριν την ακρόαση και τα αποτελέσματα αυτής".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου