Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος έδωσε το παρών στο grand opening του καταστήματος κοσμημάτων Soul Fetish


Σισέ

Αλλη μια εμφατική παρουσία είχε το βράδυ της Δευτέρας στο Κολωνάκι, ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος έδωσε το παρών στο grand opening του γνωστού καταστήματος κοσμημάτων Soul Fetish.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Τζουντ και τον κολλητό του, σχεδιαστή της διάσημης μάρκας Τιερί Μαρτινό, παρέστη στην εκδήλωση προκειμένου να υποστηρίξει τον φίλο του, επιχειρηματία Τάσο Φρόνιμο

Φυσικά, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν πέρασε απαρατήρητος και οι παριστάμενοι στο event φωτογραφήθηκαν μαζί του και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα.


Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα αγαπημένα του κοσμήματα, τα οποία άλλωστε έχει διαφημίσει.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε στο Κολωνάκι γύρω στις 20:15 και πάρκαρε έξω από το κατάστημα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Τζουντ και τον σχεδιαστή των κοσμημάτων Soul Fetish Τιερί Μαρτινό, ενώ τους υποδέχτηκε ο Τάσος Φρόνιμος.


Παρών στην εκδήλωση και ο Dj Chris Child με τον ατζέντη του Στέλιο Γενάδη, από τους οποίους ο Τζιμπρίλ έκανε ειδική παραγγελία το αγαπημένο του ραπ κομμάτι.

Αφού ο Σισέ και η Τζουντ έκαναν τη βόλτα τους στο κατάστημα, όπου ο Τιερί Μαρτινό και ο Τάσος Φρόνιμος τους μίλησαν για τα κοσμήματα Soul Fetish.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου