Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Γιάννης Μανιάτης κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος να αντικαταστήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη δερματική μόλυνση



Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την δερματική μόλυνση στο πόδι με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Σάντος να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Στη θέση του κλήθηκε ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος θα ακολουθήσει κανονικά το σημερινό (1/6) πρόγραμμα της προπόνησης το απόγευμα στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά πια την 11αδα του αγώνα με την Μάλτα στο Φαληρικό γήπεδο (4/6, 9:30μμ), ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στην άμυνα, καθώς ο τραυματισμός του Αβραάμ έρχεται να προστεθεί στις τιμωρίες των Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλου.


Δεδομένος θεωρείται στο κέντρο ο Βαγγέλης Μόρας με πιθανότερο παρτενέρ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Υπάρχει όμως και η σκέψη να αγωνιστεί εκεί ο Λουκάς Βύντρα την ώρα που στα δεξιά θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Επιπλέον ο Σάντος έχει τις απουσίες και των Σηφάκη, Τζόρβα και Χαλκιά οι οποίες θα οδηγήσουν έναν από τους Κοτσόλη και Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου