Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και αρχηγός της Original 21, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον διάλογο Αδαμίδη-Ψωμιάδη




Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος με δηλώσεις του στο aek356.gr σχολίασε αρχικά τον διάλογο λέγοντας: "Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ακούσω κάτι άλλο από αυτή τη συνομιλία, όπως για παράδειγμα να μιλάνε για τα χρήματα που χρωστάει ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ. Αλλά τι να κάνουμε...", ενώ στη συνέχεια σχολίασε την αναφορά του Αδαμίδη στο πρόσωπο του και αν τον ενόχλει:

"Φυσικά και με ενοχλεί. Για αυτό και τον πήρα πρωί πρωί για να του το πω. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους τόσο καιρό μας έλεγαν ότι τα έχουμε βρει με τον Αδαμίδη και ότι είμαστε μαζί του. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν, παρά μόνο με το καλό της ΑΕΚ. Σήμερα, αυτό, φάνηκε ξεκάθαρα".


Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο αρχηγός της Original 21 σχολίασε γενικά τα όσα άκουσε στον διάλογο τονίζοντας πως: "Σε καμία περίπτωση αυτή η συνομιλία δεν έχει σχέση με αυτά που ακούμε να συζητάνε κάποιοι άλλοι κύριοι, μεγάλων και μικρών ομάδων. Ούτε με στημένα, ούτε με στοιχήματα. Μην προσπαθούν κάποιοι να βάλουν και την ΑΕΚ στο ίδιο καζάνι, για να γλιτώσουν αυτό που τους περιμένει".

Τέλος υπήρξε αναφορά για τη θέση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα, με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο να τονίζει: "Η στάση μας θα είναι αυτή που είναι πάντα. Αν κάνει κάτι καλό για την ΑΕΚ θα είμαστε μαζί του, αν κάνει κάτι κακό θα μας βρει εναντίον του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου