Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το κρίσιμο Δ.Σ της Super League ολοκληρώθηκε, χωρίς να έχουμε επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του






Στα γραφεία της Super League βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και εκπρόσωποι όλων των ομάδων, εκτός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που είχαν γνωστοποιήσει από τη Δευτέρα ότι δεν θα δώσουν το "παρών".

Την Καβάλα εκπροσώπησε ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες

.
Μία πολύ σημαντική απόφαση που πήρε η Superleague, και μάλιστα ομόφωνα, ήταν να απορρίψει την οδηγία της UEFA και της EΠΟ να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τη Football League. Με αυτόν τον τρόπο "μπλόκαραν" τη συμμετοχή των ΟΦΗ και Τρικάλων στα πλέι οφ για την άνοδο.


Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης, έδωσε το "παρών" στο Δ.Σ, ενώ μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε την πλευρά των Κρητικών αν δέχονται να γίνει νέος έλεγχος του φακέλου της ομάδας από την ΕΠΟ ή την UEFA. Η απάντηση από πλευράς ΟΦΗ ήταν πως θα το ήθελαν, αλλά μόνο από την Ομοσπονδία.


Αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: "Όπως έχω πει από τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο όλοι οι πρόεδροι έχουν μείνει ένα χρόνο. Για λόγους ηθικής τάξεως οδηγηθήκαμε σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο. Ρώτησα αν οποιοδήποτε μέλος ήθελε την παραίτησή μου και κανείς δεν συμφώνησε".


Από την πλευρά του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: "Εγώ προσωπικά, αλλά και ο Παναθηναϊκός σαν ΠΑΕ, νιώθουμε δικαίωση, διότι έχουμε καταθέσει θεσμικές προτάσεις που έχουν κοινοποιηθεί σε όλους τους φορείς και όποιος τις κοιτάξει θα δει και πότε και τι ακριβώς λέμε πάνω σε αυτά τα θέματα".


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στημένους αγώνες, λέγοντας: "Πράγματι υπάρχει μία γενικότερη αναφορά σε διαλόγους. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα καθώς είναι αντικείμενο έρευνας. Δεν είναι κάτι το ωραίο και δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο".


Τέλος, ο Σταύρος Ψωμιάδης είπε: "Θα ήθελα να πω ότι άδικα κατηγορήθηκα. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα αθωωθώ πριν το ακροατήριο. Δεν υπάρχουν στοιχεία για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου