Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν καθώς είχε πολύ κρύο




Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε τους ερυθρόλευκους σε δύο γκρουπ και εναλλάξ οι παίκτες έπαιζαν κατοχή και άμυνα – επίθεση.



Το ένα γκρουπ έπαιζε ποδόσφαιρο με δύο επαφές και χωρίς γκολ, ενώ το άλλο είχε χωριστεί σε δύο ομάδες (επιθετικοί - αμυντικοί) των 5 παικτών και με ένα τερματοφύλακα (εναλλάσσονταν Κοστάνσο και Δασκαλάκης).

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Γιώργος Βαλεριάνος έκανε την ντρίμπλα της προετοιμασίας αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Θύμα του ο Γκρμπιτς, ο οποίος έμεινε "άγαλμα", όταν ο νεαρός μπακ-χαφ του πέταξε την μπάλα από τα δεξιά και εκείνος έφυγε από τα αριστερά. Ήταν μία εξαιρετική ενέργεια που θα τα θυμάται για μεγάλο διάστημα ο Σέρβος των πρωταθλητών.


Ο Λιούμπομιρ Φέισα ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό με αποτέλεσμα να αποχώρηση μετά από μία ώρα προπόνησης. Θα ακολουθήσει θεραπεία και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού. Απλά του τοποθετήθηκε πάγος στο δεξί γόνατο γιατί είναι χειρουργημένο.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε ατομικό με τον Μουρίκη. Η κατάσταση του βελτιώνεται, καθώς η φλεγμονή έχει υποχωρήσει. Για μερικές μέρες ακόμα θα ακολουθεί ασκήσεις σταθεροποίησης και αερόβια με στόχο την ομαλή είσοδο του στις προπονήσεις και την αποφυγή κάποιας υποτοπής. όχι να πάθει κάποια υποτροπή. Στον αντίποδα, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι μία χαρά, καθώς το γόνατο του έχει στεγνώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου