Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε το Σάββατο με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ δείχνοντας αδυναμίες στα μετόπισθεν


Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους "μικρούς" του στο πρώτο ημίχρονο (το τέλος αυτού βρήκε τους "ασπρόμαυρους" να χάνουν με 1-0), ενώ στην επανάληψη έπαιξε με αρκετούς εκ των βασικών.

Βελτιωμένος με τους βασικούς του

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" ήταν πολύ καλύτερος, απείλησε αρκετές φορές την εστία της Φορτούνα, όμως δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα.


Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Ρόμπερ προσπάθησε να απειλήσει με σουτ από μακριά αλλά ο Άλμερ πρόλαβε και μπλόκαρε, για να ανοίξει στο 19' η Φορτούνα Ντίσελντορφ όταν μετά από αντεπίθεση των Γερμανών από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Γκριμάλντι που βρέθηκε από τον Χαλκιά και άνοιξε το σκορ.

Έχασε ευκαιρίες

Μάλιστα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 32' όταν έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 36' ο Χαλκιάς απέκρουσε τετ α τετ του Ρέσλερ και ο ΠΑΟΚ στο 58' έχασε μεγάλη ευκαιρία έπειτα από σουτ του Βιειρίνια καθώς η μπάλα κόντραρε στον Ιβιτς που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 79' αποβλήθηκε ο Τσιρίλο επειδή κλώτσησε ένα μπουκάλι στον πάγκο, ενώ στο 80' μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Σαλπιγγίδης από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Η... δικαιώση πάντως της ανόδου του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 81' όταν μετά από σέντρα του Φωτάκη, ο Στέφανος Αθανασιάδης μείωσε με 2-1.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Ιντζίδης, Έτο, Κουρδάκης, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Αποστολόπουλος, Ρομπέρ, Μωϋσιάδης

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Γλύκος, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Λίνο, Αρίας, Ίβιτς, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου