Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε θυμήθηκε ότι και η πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει από το Ζέεφελντ και η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου



"Σήμερα (9/7)το πρόγραμμά μας ήταν χαλαρό καθώς προερχόμασταν από ταξίδι με αεροπλάνο και πούλμαν. Εδώ θα δουλέψουμε κυρίως στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση. Στο Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες κάναμε καλή δουλειά με πολύ τρέξιμο και σχεδόν καθόλου μπάλα καθώς προερχόμασταν από μεγάλο
διάστημα διακοπών. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και με μπάλα. Εδώ στο Ζέεφελντ, στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του παιχνιδιού μας", σχολίασε ο Ισπανός προπονητής αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Βαλβέρδε πρόσθεσε ότι "θέλουμε να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα τα οποία πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν τα κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Στην Ολλανδία όπου θα δώσουμε και τα φιλικά θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας".

Κατέληξε λέγοντας "την πρώτη φορά που ήλθα, κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, το ίδιο και πέρυσι, ελπίζω να μην το χαλάσω εφέτος. Θα μου άρεσε να πανηγυρίσουμε και εφέτος τον τίτλο".

Δείτε τις δηλώσεις του Βαλβέρδε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου