Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Βίκτορ Βιτόλο εξήγησε στον Θοδωρή Ζαγοράκη ότι θέλει να φύγει,


Δεν διεκδικώ τίποτα από το 1,2 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό μου για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλω μόνο τα δεδουλευμένα μου για να φύγω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιτόλο στον Θόδωρο Ζαγοράκη στη διάρκεια του ραντεβού που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/7).

Ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους (που δεν αποκλείεται να μεταφράζονται σε πρόταση από άλλη ομάδα) για να φύγει και η άποψή του δεν άλλαξε ούτε όταν ενημερώθηκε ότι η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών Φλωρίδη-Σαχπατζίδη έχει την θέληση να καλύψει τα δεδουλευμένα του.  


Η διαπραγμάτευση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί να επαναληφθεί τις επόμενες μέρες.

"Δεν πας πουθενά ο κόσμος σε θέλει"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον κρατήσει στην Τούμπα, αφουγκραζόμενος το "θέλω" του κόσμου του ΠΑΟΚ από τη συνάντησή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/7) με τους οργανωμένους.

"Δεν θα πας πουθενά, ο κόσμος σε θέλει, αυτός είναι χρηματοδότης, θα παραμείνεις" ήταν η θέση του Zαγοράκη απέναντι στον Ισπανό. Σε εκείνο το σημείο ήρθε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος όταν άκουσε τι γίνεται με την περίπτωση του Ισπανού ρώτησε τον Ζαγοράκη: "Τον θέλουμε;". "Φυσικά, τον θέλουμε" απάντησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να ακολουθήσει η απόκριση Σαχπατζίδη: "Οκ, πληρώνω τα δεδουλευμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου