Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις μεταγραφές του και ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Τάσου Κραμάνου και του Άγγλου αμυντικού Γουέιν Τόμας.



Γουέιν Τόμας Τάσο Κραμάνος

Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Γουέιν Τόμας που υπέγραψε για ένα χρόνο: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas).



Ο Άγγλος αμυντικός, ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Τρίτη αφού προηγουμένως είχε «τσεκαριστεί» σε πολλούς αγώνες, μέσω DVD, από το τεχνικό επιτελείο και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, και την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι για να κάνει προπονήσεις.


Σήμερα το μεσημέρι, και αφού προπονήθηκε κανονικά το πρωί, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου".


Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του νεαρού άσου Τάσου Καραμάνου: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου