Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο Φερνάντο Αλόνσο θεωρεί ότι η Ferrari έκανε την καλύτερή της εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές για φέτος στο Σίλβερστοουν, κρίνοντας βάσει της μικρής απόστασης που χώρισε τον ίδιο από τον χρόνο της pole position (0,117")


"Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος", είπε ο ισπανός, ο οποίος θα ξεκινήσει τρίτος τον αγώνα πίσω από τους Μαρκ Ουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ.
"Νομίζω ότι ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες της χρονιάς από άποψης διαφοράς. Στις τελευταίες κούρσες ήμασταν επτά δέκατα με ένα δευτερόλεπτο μακριά από τις Red Bull.
"Το Σίλβερστοουν είναι μια πίστα που παραδοσιακά δεν είναι καλή για μας, άρα το ότι είμαστε μόνο ένα δέκατο πίσω, είναι καλή είδηση. Σίγουρα τα νέα εξαρτήματα που φέραμε δουλεύουν καλά.

"Ομως η πραγματική δουλειά θα γίνει αύριο. Ελπίζω να είμαστε κοντά στις Red Bull και τελικά να βρεθούμε στο βάθρο".
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η Ferrari βγήκε κερδισμένη από τα νέα δεδομένα με τους κανονισμούς, ο Αλόνσο είπε: "Δεν είμαι μηχανικός, αλλά υποθέτω ότι η βελτίωση οφείλεται μόνο στα καινούργια εξαρτήματα του μονοθεσίου.
"Με τους νέους κανονισμούς όλοι χάνουμε σε απόδοση και περίπου την ίδια απόδοση, ίσως από τρία έως πέντε δέκατα. Αλλά είναι αδύνατον μια ομάδα να χάσει 1,5 δευτερόλεπτο και κάποια άλλη ένα δέκατο.
"Εμείς είμαστε τρίτοι και τέταρτοι τώρα, και η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου