Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε "παρών" στη Λέσχη που διεξάγονται οι εκλογές του Ερασιτέχνη και με δηλώσεις του διαβεβαίωσε ότι θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που περνάει.




"Είναι χρέος μας η βοήθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τα τμήματα του οποίου έχουν προσφέρει πάρα πολλές χαρές στον κόσμο της ομάδας", τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και συμπλήρωσε:

"Υπάρχουν άνθρωποι που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν και θα βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να ορθοποδήσει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενωμένος και δυνατός".

Από την πλευρά του, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη και ταυτόχρονα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μιχάλη Κουντούρη.


"Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προοπτική που δίνει στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως ο πατέρας του, Μιλτιάδης, ο οποίος ήταν και προσωπικός μου φίλος, θα είναι υπερήφανος από εκεί ψηλά.

Σε ότι αφορά τον κ. Κουντούρη, θεωρώ πως είναι ικανός και πιστεύω πως αν πετύχει ο ίδιος θα πετύχει και ο Ολυμπιακός", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου