Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο προπονητής της Χιλής, Κλαούντιο Μπόργκι, έπλεξε το εγκώμιο του κορυφαίου της αναμέτρησης με το Μεξικό, Αλέξις Σάντσες,



Η Χιλή είναι μια από τις ομάδες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση στο φετινό Κόπα Αμέρικα, και χτες έγινε η δεύτερη μόλις ομάδα στη διοργάνωση που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα σε ένα νεανικό Μεξικό.

Μπορεί λοιπόν η "Ρόχα" να αγχώθηκε αλλά κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 του ημιχρόνου σε 2-1 υπέρ της, και ο Κλαόύντιο Μπόργκι μόνο καλά λόγια είχε να πει για τoν MVP της αναμέτρησης Αλέξις Σάντσες και τους ποδοσφαιριστές του.


Ο Αλέξις έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του αυτή την περίοδο. Μέχρι να δει που θα αγωνίζεται του χρόνου θα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα".


"Όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι κάποιος ήταν κακός. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ πρόθυμη αλλά δεν είχε τη διαύγεια να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο γκολ μας απλοποίησε τα πράγματα", είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου