Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει σύντομα ο Ντένις Ρόμενταλ, καθώς ο Μαθιά ζήτησε από τον μάνατζέρ του να βρει ομάδα στον πελάτη του.

Ρόμενταλ


Η έλευση του Δανού άσου το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά γέμισε με προσδοκίες τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όμως μετά από έναν χρόνο τίποτα δεν βγήκε αληθινό.

Ο 33χρονος διεθνής σε αντίθεση με τις εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ήταν μετριότατος με την φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδας και γι' αυτό δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.



Μετά το τέλος της σεζόν δεν είχε γίνει γνωστό αν θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Ρόμενταλ να μείνει για να προσαρμοστεί και να δείξει (αν μπορεί) τον καλό του εαυτό και ο ίδιος δήλωνε πως θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Λογάριασε όμως δίχως τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον διεθνή Δανό ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει και γι' αυτό ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Ντένις Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως αποκτήθηκε και ο Χαβίτο, ενώ δεξιά παίζει πολλές φορές και ο Κέβιν Μιραλάς και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι η αντίδραση του Ντένις Ρόμενταλ, αλλά και τον τρόπο που θα επιλέξει να τον αποδεσμεύσει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Μπρόντμπι, αλλά αναμένονται και άλλοι μνηστήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου