Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνο ακόμα και για "λουκέτο" στην Τούμπα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.



Αντιμέτωπη με ένα ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο ετοιμάζεται να έρθει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την απολογία των "ασπρόμαυρων" στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Superleague την ερχόμενη Πέμπτη (22/9), σε ό,τι αφορά σε όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (18/9) στη Νέα Σμύρνη.


Κι αυτό γιατί η Ελληνική Αστυνομία στην έκθεσή της "φορτώνει" τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στην κερκίδα των φιλοξενούμενων αποκλειστικά στους ΠΑΟΚτσήδες. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν συγκεκριμένες πηγές, το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θυμίζει έντονα αυτό που συντάχθηκε μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου την περασμένη σεζόν, όταν και πάλι σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και αστυνομικών δυνάμεων.

Σε ό,τι αφορά στην έκθεση που συνέταξε ο παρατηρητής αγώνα και στο φύλλο αγώνα που συμπλήρωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πέτρος Κωνσταντινέας, γίνεται λόγος για τα επεισόδια, χωρίς, όμως, να αναφέρεται, όπως λένε οι ίδιες πηγές, ποια πλευρά τα ξεκίνησε.

Το ότι δεν αναφέρεται η πλευρά που ξεκίνησε τα γεγονότα, πάντως, εκτιμάται ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπεράσπισή της, καθώς και μόνο η αναφορά σε επεισόδια επιβαρύνει τη θέση των "ασπρόμαυρων".

Σε κάθε περίπτωση, το έργο της νομικής υπηρεσίας του "Δικέφαλου" δεν είναι καθόλου εύκολο την ερχόμενη Πέμπτη (22/9) και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και βαριά τιμωρία, που φτάνει μέχρι και λουκέτο στην έδρα του ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου