Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρκάνο: "Μπορούμε στο Λονδίνο"




Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν πως ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε δύο όμορφα γκολ, προηγηθήκαμε με σκορ 0-2 στο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Κάναμε σίγουρα ένα καλό πρώτο ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε, πέσαμε, δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και ο ο αντίπαλος το εκμεταλλεύθηκε. Αυτή η αδράνεια που δείξαμε για κάποια λεπτά στο δεύτερο μέρος μας έβλαψε. Μου δίνει μεγάλη χαρά που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό.


Θα μπορούσα, βέβαια, να είχα σκοράρει και πιο πριν σε μία ευκαιρία που είχα με το κεφάλι, αλλά ευτυχώς σκόραρα μετά. Ήταν ένα σημαντικό γκολ και αυτό με κάνει περισσότερο ευτυχή. Έχουμε τις δυνάμεις να καταφέρουμε κάτι καλό στο Λονδίνο. Η ομάδα έχει τις ικανότητες, αλλά και αρκετούς καλούς παίκτες, οι οποίοι κιόλας είχαν την ευκαιρία και να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ.  Είναι σίγουρα δύσκολος αντίπαλος και το παιχνίδι θα είναι επίσης δύσκολο. Το πιστεύω πάντως πως έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε κάτι καλό", υπογράμμισε στο συνδρομητικό κανάλι "Novasport" ο Ισπανός αμυντικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου