Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε απίστευτο γκολ στη Νορβηγία με την κεφαλιά του σκόρερ να γίνεται... πίσω από τη σέντρα!



Η αναμέτρηση Οντ Γκρένλαντ-Τρόμσο είχε μπει στις καθυστερήσεις το βράδυ της Κυριακής και αγωνία των θεατών για το τελικό αποτέλεσμα είχε φτάσει στο ζενιθ , ωστόσο ουδείς μπορούσε να φανταστεί το απίστευτο φινάλε.

Με το σκορ στο 2-1 όλοι οι παίκτες της Τρόμσο, συμπεριλαμβανομένου του γκολκίπερ τους, στρατοπέδευσαν στην αντίπαλη περιοχή θέλοντας να εκμεταλλευτούν κόρνερ που είχαν κερδίσει, όμως η Οντ Γκρέλαντ φρόντισε να τους "τιμωρήσει" για το ρίσκο τους.

Και αυτό γιατί όταν η μπάλα βγήκε με πολλά ζόρια από την περιοχή (έγινε απόκρουση σχεδόν πάνω στη γραμμή), οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να χτυπήσουν στην κόντρα με βαθιά μπαλιά, με έναν από τους δύο αμυντικούς της Τρόμσο να προλαβαίνει και να κόβει.


Η Θεά τύχη όμως δεν του χαμογέλασε καθώς από την απομάκρυνσή το με το κεφάλι, η μπάλα πήγε απευθείας στον άσο της Οντ Γκρέλαντ, Γιόνσε Σάμουελσεν, που με νέα κεφαλιά από 50 μέτρα (και βάλε) την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο διαιτητής σφύριζε για τελευταία φορά, με τους φίλους των γηπεδούχων να έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια τη συγκεκριμένη φάση, που ίσως να μην έχει όμοιά της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.






Γκολ με κεφαλιά πίσω από τη... σέντρα by texniti

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου