Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.


Αναλυτικά όσα είπε:

Δυστυχώς για εμάς, όπως εξελίχθηκε, το παιχνίδι μας αφήνει στενοχωρημένους, καθώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό. ε δεν μπορέσαμε ένα βαθμό. Προσπαθήσαμε, δουλέψαμε καλά, αλλά στο 94' γνωρίσαμε την ήττα. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε πίεση στον Ολυμπιακό. Παίξαμε ψηλά και σκοράραμε. Πρέπει, όμως, να προσθέσουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας για να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοιες καταστάσεις.


Είναι φυσιολογικό, έπειτα από ένα σημείο, να σε πιέσει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Νομίζω φταίμε κι εμείς, καθώς είχαμε δύο καλές στιγμές στο 0-1 να τελειώσουμε το ματς, πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ. Από την στιγμή που έγινε το 1-1, ήρθαν και τα προβλήματα για εμάς. Eκεί, έπρεπε να κοντρολάρουμε το ματς, αλλά δεν είχαμε το χρόνο να σκεφτούμε".

Και κατέληξε: "Ξέραμε ότι μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει δυνατά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Η νευρικότητα έκανε την εμφάνισή της με το που πετύχαμε το γκολ και άρχισε η μουρμούρα στις εξέδρες. Δεν είμαστε στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Ξέραμε ότι θα ρισκάρει, καθώς θέλει το αποτέλεσμα.

Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα των ακραίων μας χαφ στους κενούς χώρους που θα αφήσει ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει παίκτες με προσωπικότητα. Ο κόσμος, κυρίως μετά το 1-1, βοήθησε απίστευτα. Η ομάδα μας δουλεύει καλά και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου