Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πράξη έκαναν τις απειλές τους κατά του Μισέλ Πλατινί οι άνθρωποι της Σιόν

Στα δικαστήρια ο Πλατινί για τον αποκλεισμό!



Ο πρόεδρος της UEFA αλλά και ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ιφαντίνο, είναι υποχρεωμένοι να εμφανιστούν ενώπιον Ελβετού δικαστή και να εξηγήσουν γιατί η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η έδρα της οποίας βρίσκεται εντός της επικράτειας της χώρας, δεν σέβεται τους νόμους του κράτους που τη φιλοξενεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της Σιόν, Νικολά Πιγιέ, οι δυο αξιωματούχοι της UEFA είναι υποχρεωμένοι να εμφανιστούν αυτοπροσώπως και δεν έχουν τα δικαίωμα να στείλουν εξουσιοδοτημένους νομικούς εκπροσώπους. 



«Εάν δεν έρθουν αυτοβούλως, θα δεχτούν την επίσκεψη της αστυνομίας που θα τους βρει και θα τους φέρει», συμπλήρωσε!
Η Σιόν αποβλήθηκε από τη συνέχεια του Europa League λόγω του ότι είχε πραγματοποιήσει μεταγραφές, ενώ της είχε επιβληθεί εμπάργκο για παράβαση κανονισμών. Κι ενώ η αθλητική δικαιοσύνη (σε κάθε βαθμό) επέμεινε στην τιμωρία της, τα πολιτικά δικαστήρια της Ελβετίας την δικαίωσαν, απόφαση που –βεβαίως- δεν γίνεται δεκτή λόγω του περίφημου αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Πλέον στα μέσα Οκτωβρίου (19/10 η πιθανότερη ημερομηνία) θα παιχθεί η επόμενη πράξη του σίριαλ. Πάντως, ούτε από την UEFA ούτε από τις εισαγγελικές αρχές της Ελβετίας υπήρξε οποιοδήποτε σχόλιο για τα όσα υποστηρίζει ο Πιγιέ και η Σιόν.



http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου