Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τις απόψεις του για τον φετινό ΠΑΟΚ και τις επιδιώξεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη ανέλυσε σε συνέντευξή του o Γιώργος Φωτάκης.


Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στην κάμερα του olaPAOK.gr για την πληθώρα λύσεων που προσφέρει το ρόστερ της ομάδας προκειμένου ο "Δικέφαλος" να τα καταφέρει στο Europa League.

Για το αν ήρθε εύκολα το 3-0 επί της ΑΕΚ: "Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, μπαίναμε νωθρά, αλλά αυτό δε συνέβη την Κυριακή (25/9) απέναντι στην "Ένωση". Πιστεύω ότι ήταν ένα ντέρμπι που το κερδίσαμε δίκαια".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ... πάτησε φρένο στο δεύτερο ημίχρονο: "Εμείς θέλουμε να έχουμε τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό, αν γίνεται και στα ενενήντα λεπτά. Όταν το ημίχρονο ήταν 3-0, χαλαρώσαμε γιατί έχουμε και δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα".


Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Νομίζω ότι μπορούσαμε να έχουμε πάει και καλύτερα. Μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού η ήττα από τον Εργοτέλη, αλλά μαθαίνουμε απ' τα λάθη μας και νομίζω ότι δύσκολα θα ξανακάνουμε τέτοιες ήττες".


Για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Εμείς δουλεύουμε κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις ώστε όλοι οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, όποιος και αν αγωνίζεται".

Για το αν είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League: "Την περσινή περίοδο πήραμε ένα καλό μάθημα από τα παιχνίδια του Europa Legue και του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα παίξαμε ένα ματς με την Τότεναμ και στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο, τον οποίο κερδίσαμε κάνοντας μια καλή εμφάνιση. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλή η διαχείριση του ρόστερ καθώς υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα που μπορούν να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό και να συνεχίσουμε όλοι να έχουμε έναν καλό ρυθμό".

Για κάποια σχόλια που γίνονται και αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στα παιχνίδια του Europa League: "Μπορεί να έχουν μεγάλο κίνητρο τα παιχνίδια του Europa League, ωστόσο εμείς πρέπει να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος στο πρωτάθλημα και ειδικά αυτήν τη σεζόν. Εμείς θέλουμε να πάμε όσον το δυνατόν καλύτερα και στις δύο διοργανώσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου