Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Με αφορμή την παρουσία του στο Αγρίνιο, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής επισκέφτηκε την Παρασκευή (28/10) το γήπεδο του Παναιτωλικού, όπως και το αθλητικό κέντρο EMILEON SportCenter και δήλωσε εντυπωσιασμένος



Στο γήπεδο του Παναιτωλικού έφτασε το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας, o διευθύνων σύμβουλος Γεράσιμος Μπελεβώνης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Πάνος Μπιτσαξής δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του γηπέδου τονίζοντας σε δηλώσεις του: "Οι χώροι διδάσκουν. Και εδώ είναι ένα επαρχιακό γήπεδο εξαιρετικής ποιότητας. Βλέποντάς το σε συνδυασμό με το αθλητικό κέντρο, πρόκειται για τη δομή ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής εταιρίας. Έτσι, πρέπει να επικροτήσουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις και να τις καλέσουμε στον αγώνα ενάντια στις παθογένειες του επαγγελματικού αθλητισμού, τη βία, τα στημένα, το ντόπινγκ. Τις τρεις μεγάλες αρρώστιες του. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πρόοδος, πάμε καλύτερα. Θέλουμε τη βοήθεια ομάδων όπως ο Παναιτωλικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου