Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Την απόφαση να απέχουν από τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας, πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί της, έχοντας ως στόχο να πλήξουν οικονομικά τις υπόλοιπες ομάδες.




«Πρώτο μέτρο είναι κάτι που ζήτησε επιτακτικά ο κόσμος τις τελευταίες μέρες και δεν είναι άλλο από την αποχή στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τόσο τα μηνύματα που λάμβανε ο κάθε σύνδεσμος πριν και μετά την συγκέντρωση της Τετάρτης όσο και τα δεκάδες email που λάβαμε, ζητούσαν έντονα την αποχή από τα εκτός έδρας σαν μέτρο αντίδρασης.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνούν ΟΛΑ τα σωματεία, έφτασε η ώρα ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ να σταματήσει να είναι ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ της κάθε ομαδούλας που αποφασίζει να παίξει την μπάλα της ζωής της ΜΟΝΟ απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έφτασε η ώρα να στείλουμε το μήνυμα σε όλες αυτές τις ομάδες που στήριξαν και στηρίζουν τον πρόεδρο της ΚΟΠ ότι όσο αυτός ο κύριος και η σπείρα του ελέγχουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, εμείς Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ, θα απέχουμε από τα ματς με τις ομάδες τους και ας ψάξουν από τους κυρίους τις ΚΟΠ τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που τους δίναμε κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου