Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Την επιθυμία του να παρακολουθήσει από κοντά το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη εξέφρασε ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ.



"Έρχομαι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη" τόνισε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ από την Τζέντα όπου βρίσκεται.

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Παναθηναϊκό, εγκαινιάζοντας έτσι την εποχή του στην ιδιοκτησία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Ο Αλ Σαούντ έχει ενημερωθεί για την αμφισβήτηση που δέχεται, από την ύπαρξή του έως και την οικονομική επιφάνειά του και θέλει να δώσει τις απαντήσεις του. Η τελική ημερομηνία της άφιξής του στη χώρα μας θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες, μετά την αποστολή του προσχεδίου της συμφωνίας, επικυρωμένο από βασιλικό αντιπρόσωπο.


Όσον αφορά στο έγγραφο, είναι πολύ πιθανό να αποσταλεί ηλεκτρονικά ακόμα και εντός της Δευτέρας. Διαφορετικά εκτιμάται ότι την Τρίτη το αργότερο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και από την Τετάρτη θα επιστρέψει ο Βλάσης Τσάκα έχοντας το πρωτότυπο στα χέρια του, θα το παραδώσει στον Τζίγγερ.

Από τη στιγμή που ο δικηγόρος Γιώργος Πετρόπουλος πάρει στα χέρια του το προσχέδιο, τότε θα το περάσει στους νομικούς συμβούλους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και θα αρχίσουν άμεσα οι συζητήσεις. Άλλωστε πρέπει να μεταφερθούν στο χαρτί οι όροι της συμφωνίας για να προχωρήσει η μεταβίβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου