Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Μπαλοτέλι μετά το σπίτι του έκαψε και αυτό της ManUtd, καθώς με δύο γκολ οδήγησε την Σίτι σε σπουδαία νίκη με 6-1 μέσα στο "Ολντ Τράφορντ



H Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον η κυρίαρχος του Μάντσεστερ, καθώς νίκησε με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και την άφησε πέντε βαθμούς πίσω της.

Ο Μπαλοτέλι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22' με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την πάσα του Τζέιμς Μίλνερ, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Νταβίντ Σίλβα και έδειξε την μπλούζα του που έγραφε "WHY ALLWAYS ME?" (γιατί πάντα εγώ;).


Ακριβώς ίδιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και με την ίδια σειρά και στο 2-0 στο 60', ενώ το 0-3 έκανε ο Αγκουέρο από πάσα του Μάικα Ρίτσαρντς, από προσπάθεια του Μπάρι.


MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ, Άντερσον (65' Φιλ Τζόουνς), Νανί (66' Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ (89' Κολάροβ), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (75' Νασρί), Μπαλοτέλι (70' Ντζέκο).

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι 1-6

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου