Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αποστασιοποιημένος και… χαλαρός, όπως τόνισε, αλλά σε καμία περίπτωση χαρούμενος, για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος, δεν είναι ο Γεράσιμος Βεντούρης.


Ο πρώην πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ μίλησε για όλους και για όλα στον NovaΣΠΟΡ FM,

Για να μην κοροϊδευόμαστε… Από οικονομικής άποψης, τα πράγματα δεν ήταν ΠΟΤΕ ρόδινα. Ωστόσο, βρίσκαμε λύσεις. Κάναμε πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες. Όταν αναλάβαμε ΚΑΙ τυπικά, τον Γενάρη του 2011, είχαμε πάρα πολλές εκκρεμότητες. Αλλά εδώ μιλάμε για… παραίτηση!
Εδώ και δύο μήνες δεν δίνεται καμία μάχη. Η νέα διοίκηση, που, εντάξει, θεωρώ ότι είναι καλόπιστη, το μόνο που δεν έχει κάνει δυο μήνες τώρα είναι να… διοικήσει! Φτάσανε στην, αποκαλούμενη και ιστορική, Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, να λένε για λύση… φύγετε και περικοπές», είπε αρχικά ο κ. Βεντούρης. 


Για το θέμα Λεμονή, σημείωσε: «Αν το συμβόλαιο του Τάκη είναι το πρόβλημα, να τον πάρω ΤΩΡΑ ένα τηλέφωνο και να τον παρακαλέσω να φύγει. Έχουν επικεντρωθεί όλοι στον Λεμονή λες και είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει. Ένας άνθρωπος που έχει πάρει από τη μέρα που ανέλαβε ΜΟΝΟ 60.000 ευρώ και ποτέ δεν έβαλε το μαχαίρι σε κανενός το λαιμό. Και έχει πληρώσει από την τσέπη του ΚΑΙ τους βοηθούς του! Εγώ είχα μιλήσει μαζί του το καλοκαίρι και είχαμε συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας μας, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Δεν τελεσφόρησε η κουβέντα, γιατί ήρθαν κάποιοι κύριοι που μας είπαν να φύγουμε για να έρθουν αυτοί να διοικήσουν… Ποιοι και που είναι αυτοί; Ο Λεμονής μου λέει να συζητήσω μείωση ή επέκταση, αλλά… με ποιόν; Διαφωνώ ριζικά. Το άνοιγμα του Πανιωνίου δεν είναι το συμβόλαιο του Λεμονή»


Για τον Εστογιανόφ, δήλωσε: «Το συμβόλαιο του Εστογιανόφ το… βρήκαμε από τον κ. Τσακίρη. Όταν τέθηκε θέμα επιστροφής του, ήμουν κάθετα αντίθετος. Δεν μπορεί ο Πανιώνιος να έχει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Και αυτή ήταν η πρώτη μου διαμάχη με τους διοικούντες. Μετέπειτα ήρθε η πλήρης ρήξη, ενώ αποφασίσαμε, με μειοψηφούντα εμένα, να ενεργοποιήσουμε το συμβόλαιό του. Τώρα έρχονται όλοι και λένε… ο Βεντούρης αυτό, ο Βεντούρης εκείνο. Νιώθω, δυστυχώς, ότι δικαιώνομαι. Ακούστηκε και η άποψη να παίξει και να τον μοσχοπουλήσουμε τον Γενάρη. Αυτά είναι ρίσκα… μονά ζυγά. Τώρα είναι τραυματίας και ο Πανιώνιος έχει γονατίσει. Και το θέμα είναι ότι ο Εστογιανόφ έχει πληρωθεί! Όταν, λοιπόν, οι υπόλοιποι παίκτες το ξέρουν αυτό, τότε υπάρχει θέμα. Έχουμε άλλα προβλήματα…»


Για το αν γνωρίζει με νούμερα τα οικονομικά του Πανιωνίου, είπε: «Δεν είχα τα οικονομικά… Αυτά τα χειριζόταν ο κ. Τσολακάκης»


Τέλος, τόνισε: «Μιλάμε για… μωσαϊκό κακών χειρισμών. Η διαχείριση που γίνεται είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να γίνει. Όσο για τον Τσακίρη, τον σέβομαι, τον αγαπώ, αλλά έφτασε την ομάδα στο χείλος… του υποβιβασμού. Δεν βλέπω λύση. Ακούω ότι ο όμιλος από το Κουβέιτ ακόμα ενδιαφέρεται. Μακάρι, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου