Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Λύση εδώ και τώρα ζητούν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα στη Football League, με τον Ντενίς Παπαθανασίου να προβαίνει σε… ανακοινώσεις μετά το ματς (0-0) με τη Λάρισα!


Ετοιμάζονται για αποχή στον Εθνικό Αστέρα!

«Αν δεν βρεθούν χρήματα, εμείς θα αγωνιστούμε και στις 22 Δεκεμβρίου στο ματς του κυπέλλου που υπάρχει και έπειτα θα σταματήσουμε. Θα διεκδικήσουμε τα χρήματα μας με όποιο τρόπο και θα πρέπει να τα πάρουμε. Η διοίκηση της Football League θα πρέπει να βρει τη λύση. Οι ομάδες πρέπει να
πάρουν κάποια χρήματα από τους χορηγούς που είναι το OTE TV και ο ΟΠΑΠ. Από ότι μάθαμε η συμφωνία με τον OTE TV έγινε και θα πάρουν σύντομα κάποια χρήματα» είπε αρχικά ο Παπαθανασίου μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΛ και συνέχισε: 

«Η Β’ Εθνική είναι μια παραμελημένη κατηγορία. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε μέσα στα προβλήματα και σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε παρατημένοι από όλους και ένα από τα πράγματα που μας κάνουν να αντέχουμε είναι το ότι είμαστε μια οικογένεια εδώ στον Εθνικό Αστέρας. Δεν είμαστε κοντά μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση που έχει τα δικά της προβλήματα. Καταλαβαίνουμε πως δεν παίρνουν χρήματα, αλλά θα πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε. Εμείς οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας έχουμε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα και αυτό που σας λέω είναι επίσημο». 

Κληθείς να τοποθετηθεί για το ματς με τους «βυσσινί», είπε: «Για εμένα είναι ιδιαίτερο το ότι αγωνιζόμουν απέναντι στην Λάρισα από όπου κατάγομαι. Η ομάδα ανήκει στην μεγάλη κατηγορία και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Έξι μήνες είναι, θα περάσουν. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Εθνικής, με δύναμη και νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου