Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Χριστοβασίλης:Είμαι ανοικτός και πρόθυμος σε κάθε πρόταση που μπορεί να είναι για το συμφέρον του ΠΑΣ.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη:

Για τα οικονομικά προβλήματα:
 «Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και γι' αυτό άλλωστε στη νέα σεζόν θα έχουμε μειωμένο μπάτζετ. Πραγματοποιώ επαφές με επιχειρηματίες και
παράγοντες της περιοχής, που γνωρίζω ότι αγαπούν πραγματικά την ομάδα και τους ζητώ να έρθουν κοντά της. 

Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και εφόσον επιθυμούν να αναλάβουν και ενεργό συμμετοχή, σε όποιο κομμάτι θεωρούν ότι γνωρίζουν και μπορούν να τα καταφέρουν. Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπό μου, αλλά και την ομάδα πάνω απ' όλα. Η οικονομική κατάσταση, όμως, πλήττει όλες τις επιχειρήσεις αυτή την εποχή κι αυτό αποτελεί τροχοπέδη στο να έχουν την άνεση να δώσουν άμεσα, τουλάχιστον, χρήματα στην ομάδα. 

Τους κατανοώ, εφόσον είμαι κι εγώ επιχειρηματίας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα. Ελπίζω, όμως, ότι όσο μπορεί ο καθένας θα βοηθήσει γιατί πραγματικά πρέπει να έρθουν κι άλλοι επιχειρηματίες κοντά αν θέλουμε να γίνει η υπέρβαση. 
Μόνος μου είναι, πλέον δύσκολο να κινούμαι. Είμαι ανοικτός και πρόθυμος σε κάθε πρόταση που μπορεί να είναι για το συμφέρον του ΠΑΣ. Μην ξεχνάτε ότι, ήδη, έχει αποφασισθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει να αγοράσει μετοχές και να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ». 

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Θα συμφωνήσω ότι ο κ. Αναστασιάδης ήταν πολύτιμο κομμάτι για την ομάδα μας και γι' αυτό έγινε, ξεκινώντας πριν ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα, κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μου να παραμείνει. 

Του έγινε μια εξαιρετικά πλουσιοπάροχη οικονομική πρόταση, που αποτελούσε και υπέρβαση για τα σημερινά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις τόσο για την πλήρη εξόφληση των ποδοσφαιριστών, όσο και την προσπάθεια ανανέωσης συμβολαίων όσων από αυτούς θα επιθυμούσε. 

Δεν ετέθη από πλευρά του καμία απολύτως διαφωνία ή ιδιαίτερη απαίτηση, ενώ δεν έκανε και οποιαδήποτε αντιπρόταση. Ύστερα από αυτό, μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα συμφωνούσε μαζί μας και για τη νέα σεζόν και γι' αυτό άλλωστε δεν σκεφθήκαμε καν την διερεύνηση ή έστω την βολιδοσκόπηση προθέσεων άλλου προπονητή. 

Κάτι που ακόμη δεν έχουμε κάνει, μιας και τώρα οι πόρτες της ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι ανοιχτές, σε περίπτωση που αλλάξει την απόφασή του. Κάναμε λοιπόν ,ότι περνούσε από το χέρι μας. Ο ίδιος σε δηλώσεις του επικαλείται προσωπικούς λόγους για τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας κι εμείς, πλέον, πιστεύουμε ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί και τους σεβόμαστε απόλυτα». 

Για τον διάδοχο του Άγγελου Αναστασιάδη: «Στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα με το όποιο προσωπικό κόστος, εφόσον χρειασθεί, να αποδώσω. Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνουν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να είναι πρωτίστως ευχαριστημένοι, εφόσον θα είμαι σε θέση να εκπληρώσω τους όρους συνεργασίας μας. 

Γι' αυτό κι έχω ζητήσει αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους, λόγω της οικονομικής συγκυρίας που έχει πλέον επιπτώσεις σε όλους μας . Προτιμώ με ειλικρίνεια να τους πω ότι θα πάρουν λιγότερα χρήματα την φετινή σεζόν, αλλά εγγυημένα θα τα πάρουν, παρά να συμφωνήσω σε υψηλές απολαβές που θα αδυνατώ να καταβάλλω στην συνέχεια και στο τέλος και αυτοί να μείνουν απλήρωτοι, αλλά και η ομάδα να διαλυθεί. 

Σχετικά με τον προπονητή ακόμη δεν έχουμε ασχοληθεί. Σίγουρα αντιλαμβάνομαι πως οποιοδήποτε να έρθει στην ομάδα θα συγκριθεί με τον Αναστασιάδη και αυτό είναι ένα θέμα, αλλά πλέον πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα και ο ΠΑΣ πρέπει να συνεχίσει την πορεία του. Θα εμπιστευτώ κάποιον που θα με πείσει πρωτίστως ότι έχει όρεξη, τόσο στο άμεσο μέλλον όσο και σε βάθος χρόνου, για δουλειά και ότι δεν έρχεται στον ΠΑΣ ευκαιριακά. 

Ο Αναστασιάδης μας έδειξε ότι δεν χρειάζονται μεγάλα ονόματα για να δημιουργήσει κάποιος καλή ομάδα. Θέληση χρειάζεται, δουλειά, συνεργασία και υγιές οικονομικό περιβάλλον. Από τα ονόματα που ακούγονται κανένα δεν έχει απασχολήσει την ΠΑΕ. Το αν θα είναι Έλληνας ή ξένος ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει. 

Οι φίλαθλοι αν αντιληφθούν ότι γίνεται προσπάθεια ειλικρινής για το καλό της ομάδας, χωρίς σκοπιμότητες και παρασκήνια, εφόσον φυσικά έρθουν και τα αποτελέσματα, δεν θα έχουν πρόβλημα συσπείρωσης. Αυτή την εποχή καλούμε να αποδείξω ότι θα επιτύχω γι' άλλη μια φορά. Τους ζητώ να κάνουν υπομονή και να με κρίνουν από τα αποτελέσματα στην συνέχεια, αλλά πρέπει να βοηθήσουν και αυτοί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου