Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Καπίνο: Σίγουρα όποιος θα σκοράρει πρώτος έχει το πλεονέκτημα






 Έχουμε επικεντρωθεί στον αντίπαλο μας για την Πέμπτη και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς με την Ιαπωνία".


Πως νοιώθετε για την φιλοξενία των κατοίκων στο Αρακαζού;

"Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θερμός. Μας "αγκάλιασε" από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Ερώτηση για τις δηλώσεις του Χόντα και πως θα λειτουργήσει η Εθνική ομάδα στο ματς με την Ιαπωνία;

 "Θα ακολουθήσω και εγώ τα λόγια του Δημήτρη, δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα λόγια του αντιπάλου μας".

Παίζει ρόλο το ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ;

 "Σίγουρα όποιος θα σκοράρει πρώτος έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε δει πολλά όμως σε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελειώνει κάτι με το πρώτο γκολ, βέβαια έχει το προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί".

Αν υπάρχει πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Ιαπωνίας επειδή από εκεί δέχτηκε δυο γκολ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού;


Τι συζητήσατε στις συναντήσεις μετά το παιχνίδι με την Κολομβία και δυο μέρες

"Στο τι συζητήσαμε πιστεύω είναι προσωπικό και πρέπει να μείνει μέσα στην ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο".

Ακολούθησαν ερωτήσεις από Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Βραζιλία.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από το πρώτο μας γκολ στο Μουντιάλ, φέτος έχουμε σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι, τι φταίει;


Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τον Στέφανο Καπίνο;

"Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε όλες τις διοργανώσεις από την Εθνική Παίδων μέχρι εδώ. Χαίρομαι που είμαι στο πρώτο μου Μουντιάλ και δουλεύω σκληρά ώστε να συνεχίσω και να φτάσω ακόμα ψηλότερα".

Είδατε και τους τρεις αντιπάλους, ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη;

"Σίγουρα το προβάδισμα το έχουν οι δυο ομάδες που κέρδισαν αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Μπορούμε να αντιστρέψουμε και εμείς τα προγνωστικά και η Ιαπωνία, εύχομαι να είμαστε εμείς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης".

Τι αποτέλεσμα θα θέλατε στο παιχνίδι το άλλο;


Έχουμε δει την Ισπανία να χάνει με 5-1, την Κόστα Ρίκα να νικάει την Ουρουγουάη, αρκετές εκπλήξεις. Περιμένατε ένα τέτοιο τουρνουά;

 "Δεν περίμενα η Ισπανία να φάει πέντε γκολ. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, πάντα γίνονται αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε".


 "Δεν ξέρουμε πόσο καταδικαστικό θα είναι γιατί υπάρχει και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Περιμένουμε και θα δούμε".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου