Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Λυμπερόπουλος: "Δίκαιη νίκη"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ δίκαιη, ενώ σχολίασε ότι η ομάδα του αποκτά σιγά-σιγά αγωνιστική ταυτότητα.



Ο δύο φορές σκόρερ της ΑΕΚ, έδωσε με τα γκολ του το μεγάλο προβάδισμα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά το ματς ο "Λύμπε" σχολίασε για το ματς: "Μπήκαμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και όλα λειτούργησαν καλά για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι νίκη είναι δίκαιη".

Για την πρόοδο που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία ματς: "Όπως είχα πει και μετά την Τρίπολη αποκτούμε ποδοσφαιρική ταυτότητα. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Ξέρουμε τί θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και με την ποιότητα που έχουμε πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Για την παράδοση πο υτον θέλει να σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Στον Παναθηναϊκό έχουμε περάσει επτά χρόνια. Για εμένα όμως η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τα χειροκροτήματα σημαίνουν πάρα πολλά για εμένα. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να ακούς χειροκροτήματα. Υπήρχαν και αποδοκιμασίες αλλά δεν αλλάζει αυτό που είπα πιο πριν".

Γκερέιρο: "Κλειδί η προσήλωση στην τακτική"

Για αβαντάζ της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Ρόζερ Γκερέιρο, που τόνισε πως θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι ώστε να φτάσουν στην πρόκριση.

"Έχουμε αβαντάζ με το 2-0. Πήραμε θετικό σκορ εκτός έδρας και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς όμως κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα, να κερδίζουμε το κάθε ματς και να συνεχίσουμε έτσι. Το "κλειδί" για το σημερινό ματς ήταν ότι μείναμε προσηλωμένοι στην τακτική και σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και βάλαμε και δύο γκολ μπροστά".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου