Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Καντέ: "Πρέπει να το ξεχάσουμε'

Ο Σεντρίκ Καντέ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα την ήττα από την ΑΕΚ και να επικεντρωθούν στη συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον επαναληπτικό με την Ένωση.



Ο αμυντικός από το Μάλι δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή του.

"Ήμασταν καλοί στα πρώτα 45 λεπτά και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στα πρώτα 15 λεπτά του 2ου ημιχρόνου δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Πρέπει να αποδείξουμε σε τέσσερις μέρες ότι έχουμε ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθώς υπάρχει και το πρωτάθλημα αλλά και το επόμενο ματς με την ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που ακολουθεί για τους "πράσινους" στο πρωτάθλημα, τόνισε: "Θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και να δείξουμε άλλο πρόσωπο. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και κυνηγάμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη".

Φρέιτας: "Καμία προσφορά για Ζιλμπέρτο"

Ο Κάρλος Φρέιτας αναφέρθηκε στη φημολογούμενη μετακίνηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Γκρέμιο, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία προσφορά από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

"Ο Ζιλμπέρτο είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία προσφορά από την Γκρέμιο. Κρατάμε την ίδια φιλοσοφία με αυτήν που είχαμε από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε να παραμείνει μαζί μας", είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του "τριφυλλιού" με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για το τι δεν πήγε καλά στην αναμέτρηση με την Ένωση, δήλωσε: "Το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είχε την τύχη στο πρώτο σουτ να πετύχει ένα γκολ. Αν έχουμε κι εμείς την ίδια τύχη μπορούμε να τα καταφέρουμε στη ρεβάνς".

Σαριέγκι: "Αξίζαμε περισσότερα"

Ο Γιόσου Σαριέγκι τόνισε πως ο Παναθηναϊκού δικαιούταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα.

"Αξίζαμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, ειδικά στο 1ο μέρος που είχαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως δεν σκοράραμε, σταθήκαμε άτυχοι γιατί σε όλο το ματς η ΑΕΚ δεν είχε κανένα σουτ, αλλά κατάφερε με την τύχη να βάλει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Ελπίζω να αντιδράσουμε σωστά. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Έχουμε ελπίδες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος", είπε αρχικά.

Όσο για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, δήλωσε: "Θα είναι δύσκολο γιατί η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα. Μπορούμε όμως να φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν μπορώ όμως να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την μετάπτωση στην απόδοσή μας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στην επανάληψη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου