Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μήνυση από Αστυνομικό σε Κούγια

Ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας κ. Πετσίνης κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Παναχαϊκής (videos)



Μήνυση στον Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος κ. Πετσίνης και μάλιστα για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Οι Αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα "κεντρικά" για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πάτρα βρίσκεται στην Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο (έληξε 1-1), όταν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφτυσε και εξύβρισε γνωστό Πατρινό δημοσιογράφο όταν εκείνος επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς τον θεωρεί υπαίτιο για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί των Πατρινών συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε με τη συνοδεία του, το συγκεντρωμένο πλήθος που τον περίμενε άρχισε να του πετά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα.

Ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας μοιάζει να μην πιστεύει όλα όσα έγιναν και το χειρότερο και πλέον τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής, μοιάζουν να είναι "ανεπιθύμητοι" στην Πάτρα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου