Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011



Από τα χέρια του Νόνι Λίμα παρέλαβε το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής αγωνιστικής της Superleague, ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος τόνισε πως το σημαντικό είναι να παραμείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία

Σε πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Κώστας Μήτρογλου παρέλαβε από τα χαίρια του παλαίμαχου παίκτη του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα, το βραβείο του  MVP της 18ης αγωνιστικής αγωνιστικής της Superleague.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος με το "καλημέρα" στους "κανέρυθρους" σημείωσε δύο γκολ στο “κλεάνθης Βικελίδης” και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του τόνισε:
"Ήταν πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη. Πήραμε ψυχολογία. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και θα τα δώσουμε όλα. Ο Πανιώνιος σε κάθε ματς έχει στόχο τη νίκη για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία".

Συνεχίζοντας εξάλλου ανέφερε:"Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένεια μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έβγαλαν τις πάσες για να πετύχω τα δύο τέρματα. Ομολογώ πως δεν περίμενα πως στο ντεμπούτο μου θα σκοράρω δύο φορές. Aυτή η εμφάνιση μας ανέβασε την ψυχολογία".

Αναφορικά για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν έχει επιπλέον κίνητρο, είπε: "Δεν υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Στόχος μας είναι η νίκη όπως και σε κάθε ματς. Είμαι έτοιμος".

Τέλος σε ερώτηση εάν έχει βρει πανηγυρισμό, εάν σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Μήτρογλου είπε όχι.

Από την πλευρά του ο Νόνι Λίμα, ο οποίος έκανε την βράβευση είπε απευθυνόμενος στον επιθετικό του Πανιωνίου: "Συγχαρητήρια πάντα τέτοια και εύχομαι να βγεις ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας και να βοηθήσεις τον Πανιώνιο που σε χρειάζεται".


 Από την πλευρά του ο Νόνι Λίμα που έκανε την βράβευση είπε μεταξύ άλλων στον επιθετικό του Πανιωνίου: "Συγχαρητήρια πάντα τέτοια και εύχομαι να βγεις ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας και να βοηθήσεις τον Πανιώνιο που σε χρειάζεται".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου