Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια σε αγώνα κορασίδων

Επεισόδια σε αγώνα κορασίδων

Οι ανεγκέφαλοι ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά σε αγώνα κορασίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Το παιχνίδι διεκόπη λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν λόγω της παρουσίας της οικογένειας μιας παίκτριας του Παναθηναϊκού.


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο γυμναστήριο του τρίτου δημοτικού σχολείου νέας Φιλαδέλφειας στον αγώνα των κορασίδων Παναθηναϊκού καιΑΕΚ.
Οπαδοί της ΑΕΚ εντόπισαν τον αδερφό παίκτριας του Παναθηναϊκού, ο οποίος προερχόμενος από το ντέρμπι στη Γλυφάδα φορούσε μέσα από τη μπλούζα του φανέλα των Πρασίνων.
Όταν αυτός αρνήθηκε να βγάλει τη φανέλα, 50 περίπου οπαδοί της ΑΕΚτου επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπάνε. Η αστυνομική δύναμη, όπως είναι φυσικό σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, απουσίαζε και για αυτό οι οπαδοί που ήθελαν να προστατευτούν από τα επεισόδια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να προστατευτούν.
Αυτή είναι η μια εκδοχή των γεγονότων. Η άλλη εκδοχή, αυτή των γηπεδούχων θέλει τους οπαδούς να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν επεισόδια και μάλιστα έχει κατατεθεί ένσταση καθώς ο αγώνας διακόπηκε χωρίς υπαιτιότητα της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου