Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ανατολάκης: "Με νίκη κλειδώνει τον τίτλο"



Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν βουλευτής του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στο RedPlanet.gr, μίλησε για την πώρωση που δείχνει ο Μαρινάκης με την ομάδα, τον Βαλβέρδε και στέλνει το μήνυμα ότι "ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα χωρίς ακρότητες".

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής του Γιώργου Ανατολάκη στο RedPlanet.gr:

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός καλείται να νικήσει τον Παναθηναϊκό για να "κλειδώσει" τον τίτλο. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει;

"Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα των εφτά βαθμών, παίζει στο "σπίτι" του, όπου ξέρουμε ότι ο κόσμος θα το γεμίσει και αν δεν πέσει θύμα του κακού του εαυτού, θα τα καταφέρει".


Σ' αυτά τα ματς παίζει ρόλο η τακτική ή αυτό που κυριαρχεί είναι το πάθος και η θέληση των παικτών;

"Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο το πάθος, αλλά το πρώτο, όπως είπα, είναι οι παίκτες να μην είναι στον κακό τους εαυτό, να έχουν ψυχή και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει ο παλμός ο οποίος παρασέρνει την ομάδα στη νίκη".

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει από το -7 και να ξαναμπεί στο κυνήγι του τίτλου;

"Αυτή τη στιγμή, μαθηματικά, υπάρχουν ελπίδες. Αλλά είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Αν νικήσει το Σάββατο θα έχει σφραγίσει τον τίτλο".

Από τα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί ποιο είναι αυτό που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό;

"Όλα! Δεν ξεχωρίζω κάποιο. Το κάθε ντέρμπι έχει τη δική του σημασία και τη δική του ιδιομορφία. Είναι δύσκολο να απομονώσω κάποιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου