Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων



Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Βύρωνα ενόψει του συγκεκριμένου τεστ.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης δεν ακολούθησε ο Σάββας Γκέντσογλου. Η μίνι προετοιμασία της ελληνικής ομάδας ολοκληρώνεται με την προπόνηση της Τρίτης 8/2 (15:45) στον Βύρωνα.

Τερματοφύλακες:Κώστας Λάμπρου(Φέγενορντ),Θανάσης Κατσούλης(Απόλλων Αθηνών)

Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς(ΑΕΚ), Κυριακος Παπαδόπουλος(Σάλκε), Τάσος Λαγός(Παναθηναϊκός), Γιώργος Κατσικάς(Ηρακλής), Γιάννης Σκόνδρας(Ατρόμητος), Λεωνίδας Αργυρόπουλος(Αστέρας Τρίπολης), Νίκος Τσουμάνης(SKODA Ξάνθη).

Μέσοι:Θανάσης Καραγκούνης(Ατρόμητος), Κώστας Φορτούνης(Αστέρας Τρίπολης), Άρης Σοϊλέδης(Λεβαδειακός), Δημήτρης Ανάκογλου(Πανσερραϊκός), Ανδρέας Βασιλόγιαννης(Εθνικός Πειραιώς), Παύλος Μητρόπουλος(Ολυμπιακός Βόλου), Παναγιώτης Ταχτσίδης(Γκροσέτο).

Επιθετικοί:Χρήστος Χρυσοφάκης(Εργοτέλης), Απόστολος Γιάννου(Καβάλα), Θωμάς Τσίτας(Ηρακλής).

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Γερμανία στην οποία ανέφερε:"Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Εθνικών Ομάδων Ελπίδων Ελλάδας-Γερμανίας (9/2/2011, ώρα 19:00, γήπεδο Πανιωνίου) θα γίνεται από το εκδοτήριο της θύρας 5-6 του γηπέδου Πανιωνίου, την ημέρα του αγώνα και ώρες 17:00-19:00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου