Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνημα με ατομικό για Γιάκομπ



Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι "κυανόλευκοι" επανήλθαν με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με πρόγραμμα κοινό, τόσο για τους βασικούς του νικηφόρου Σαββατιάτικου αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, όσο και για τους υπολοίπους.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και ατομικής προπόνησης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλή αναμένεται να περάσει στους ρυθμούς της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν, επίσης, οι Στέλιος Ηλιάδης και ρόμπερτ Σζοτ. Κι όσο για τον Νίκο Αραμπατζή παρέμεινε στο σπίτι του, λόγω ίωσης, που τον ταλαιπωρεί. Το διάστημα ωστόσο μέχρι τον επόμενο αγώνα είναι τέτοιο, που να μην τίθεται ζήτημα μη ετοιμότητας του έμπειρου αμυντικού.

Με την ομάδα του Ηρακλή εξάλλου προπονήθηκε κανονικά σήμερα ο Χοσέμι αφού η άδεια του Ισπανού κεντρικού αμυντικού ολοκληρώθηκε. Κι όσο για αύριο Τρίτη (07/02) ο Γιώργος Παράσχος έχει προγραμματίσει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, στις 11:00.

Εκτός ο Ντάνι, επανέρχεται ο Χοσέμι

Μία προσθήκη και μία απουσία θα μετρά ο Ηρακλής στον επικείμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο επίπεδο των τιμωριών από κίτρινες κάρτες. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος Ντάνι είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα της Κυριακής, με την πελοποννησιακή ομάδα, για τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών, ενώ, στον αντίποδα, ο Χοσέμι, εξέτισε αντίστοιχη ποινή στην αναμέτρηση των Σερρών και συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Με την Εθνική Ελπίδων

Ο Γιώργος Κατσικάς και ο Θωμάς Τσίτας απουσιάζουν από σήμερα (07/02) από το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, καθώς ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, στην Αθήνα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (09/02) το αντίστοιχο της Γερμανίας, σε φιλικό παιχνίδι. Αμφότεροι αναμένονται στην προπόνηση της Πέμπτης (10/02), αναλόγως, βεβαίως και με την πτήση της επιστροφής, σε σχέση με την ώρα της προπόνησης.

Εργομετρικά για δύο

Δύο από τους νεομεταγραφέντες στην ομάδα, ο Ζοέλ Επαλέ και ο Σάνι Καϊτά «χρωστούσαν» εργομετρικές εξετάσεις. Συνεπώς, σήμερα το πρωί, υποβλήθηκαν στον εργομετρικό έλεγχο και έληξε η εκκρεμότητα αυτή. Οι δυο τους συμμετείχαν κανονικά, το απόγευμα, στο πρόγραμμα προπόνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου