Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Δημήτρη Σαλπιγγίδης έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση στη Μόσχα παρά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ματς.




Το 0-1 της Τούμπας δεν πτοεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος πιστεύει ακόμα στην πρόκριση στους "16" του "Europa League".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για την με 0-1: "Δεν είναι ότι καλύτερο να χάνεις στην έδρα σου. Παίξαμε καλά στην αρχή, όμως δεν είχαμε συνέχεια. Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα θα πάμε στη Ρωσία να τα δώσουμε όλα για όλα".

Για την πορεία στην Ευρώπη: "Έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι σήμερα ήταν άσχημη εμφάνιση, αλλά, δεν μπορέσαμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε στη Ρωσία για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"

Για το αν έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ: "Στο ποδόσφαιρο όλα ανατρέπονται. Σήμερα ήταν καλύτερη η ΤΣΣΚΑ, αλλά, όλα είναι πιθανά, ποδόσφαιρο είναι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

"Μπλοκάραμε μετά το γκολ"


Πίστη στην πρόκριση και από τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρά την ήττα: «Χάσαμε με 1-0 στην έδρα μας απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα παρόλα αυτά θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό και με την βοήθεια της τύχης εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το τι έφταιξε στην διάρκεια του παιχνιδιού είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι έχοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ στα πρώτα 25΄ του παιχνιδιού. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε όμως η ομάδα μπλόκαρε χωρίς να μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να απέκτησε την κατοχή της μπάλας χωρίς εμείς να μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου