Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Οργισμένος ο Χιμένεθ για τις διαρροές!


Εκνευρισμένος για τις... διαρροές που τον ήθελαν να έχει πει στους παίκτες του ότι αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι, παρουσιάστηκε στην περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (17/2), ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος παράλληλα έκανε νέες παρατηρήσεις μέσω προβολής DVD για τα λάθη που έκαναν οι Μανωλάς και Μάκος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο ισπανός τεχνικός ήταν ιδιαίτερα οργισμένος με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με πιθανή αποχώρησή του το καλοκαίρι από την ΑΕΚ. Ετσι, με την βοήθεια του μεταφραστή του Αλέξανδρου Κολλιάδη, ο προπονητής της Ενωσης μίλησε στους παίκτες για την σχέση τους με τους δημοσιογράφους.

"Αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να επικοινωνείτε με τους δημοσιογράφους, καθώς είναι κάτι που γίνεται παντού και είναι μέρος τις δουλείας σας, αλλά τουλάχιστον να λέτε την αλήθεια και να μην προσθέτετε πράγματα στις ομιλίες μου, όπως ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα τον Ιούνιο", ανέφερε ο Χιμένεθ.

Τα... έχωσε ξανά στους Μανωλά και Μάκο
Παράλληλα, μετά τις παρατηρήσεις που τους έκανε την Τετάρτη (16/2), ο ανδαλουσιάνος τεχνικός επανήλθε την Πέμπτη (17/2), όπου και ανέλυσε τα λάθη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέσω προβολής DVD στα Σπάτα, όπου τα... έχωσε στους πρωταγωνιστές των σφαλμάτων, Γρηγόρη Μάκο και Κώστα Μανωλά!

Δοκιμή ενδεκάδας ενόψει Πανιωνίου
Στο αγωνιστικό μέρος της προπόνησης, ο Χιμένεθ έδειξε την επικρατέστερη 11άδα για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο, έχοντας αριστερό μπακ τον Καράμπελα, δεξιά τον Γιάχιτς και στο κέντρο της άμυνας τον Μανωλά (ο παρτενέρ λογικά θα είναι ο Δέλλας). Στο χώρο του κέντρου ήταν οι Μάκος και Καφές, με τους Σκόκο, Λεονάρντο στα άκρα και τους Μπλάνκο, Λυμπερόπουλο στην επίθεση.

Επτά παίκτες πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ
Επιπλεόν, να σημειώσουμε ότι κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ επισκέφτηκε και την ΑΕΚ και επτά ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ. Αυτοί ήταν οι Δέλλας, Μπλάνκο και Μανωλάς (είχαν προεπιλεγεί), ενώ ύστερα από κλήρωση έδωσαν δείγμα και οι Γκερέιρο, Νασούτι, Εντερ και Νικόλτσης.

Εξοφλήσεις μέχρι 31 Μαρτίου
Η 31η Μαρτίου θα είναι η ημέρα πληρωμών στην ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (17/2) η ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης ανέλυσε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδα τα έγγραφα που πρέπει να υπογραφούν για τον φάκελο που πρέπει να σταλεί στην ΟΥΕΦΑ και δεσμεύτηκε ότι η ΠΑΕ θα τους έχει καλύψει οικονομικά μέχρι τις 31 Μαρτίου. Μάλιστα, τους ξεκαθάρισε ότι η υπογραφή των εγγράφων δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση της πιστοποίηση της οφειλής από πλευράς ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου