Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ενόψει της αναμέτρησης με την Μάλτα στις 4 Ιουνίου

 


"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μερικές δύσκολες συνθήκες, αφού κάποιοι παίκτες έχουν σταματήσει 45 ημέρες, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν στα πλέι οφ και έπαιζαν Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη συνεχώς, οπότε θα κάνουμε μία μίξη παικτών", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αυτό είναι σημαντικό για την κατάσταση της ομάδας. Επίσης, έχουμε τους τραυματισμένους Τζόρβα και Χαλκιά που δεν θα είναι μαζί μας, όπως οι τιμωρημένοι Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, αλλά και οι επίσης τραυματίες Λυμπερόπουλος, Σαμαράς".


Συνεχίζοντας εξάλλου ανέφερε:"Έχω εμπιστοσύνη στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παικτών μου. Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, ακριβώς επειδή φαινομενικά είναι εύκολο".

Επίσης για την αναμέτρηση με την Μάλτα, σημείωσε:"Δεν μπορεί να είναι εύκολο ένα ματς στο οποίο κερδίζεις τον αντίπαλο στο 93΄. Η Μάλτα δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει αμυντικά κι εμείς πρέπει να επιτεθούμε σωστά, να είμαστε απόλυτα οργανωμένοι και να μην επιτρέψουμε τις αντεπιθέσεις.

Γνωρίζω καλά το χαρακτήρα των παικτών μου, έχουν αποδείξει ότι παίζουν με μεγάλη φόρτιση, ότι παίζουν με καρδιά και δίνουν τα πάντα για τη χώρα τους".

Παράλληλα μίλησε και για τα πλέι οφ, λέγοντας:"Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουν οι ποδοσφαιριστές Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη, είναι πολύ κουραστικό γι΄ αυτούς. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση, γι΄ αυτό και επιλέξαμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Θα πάμε σε προπονήσεις δύο ταχυτήτων, θα βγει πρόγραμμα για όλους, αλλά, σίγουρα, πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή σε όσους είναι κουρασμένοι".

Για την  μη κλήση του Σηφάκη, απάντησε ότι:"Δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπορέσει να παίξει, αυτή είναι η πληροφορία που έχουμε εμείς".

Όσον αφορά στην καθυστέρηση των έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά καθώς το προπονητικό κέντρο έχει κλείσει από τον περασμένο Οκτώβριο, είπε:

"Δεν είναι μια νορμάλ υπόθεση. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να στέκεται σε αυτές τις καταστάσεις. Έχεις να κάνεις με την εθνική ομάδα, που είναι ό,τι πιο σημαντικό. Πιστεύω ότι τον Αύγουστο θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις και τότε θα έχουμε τις καλύτερες συνθήκες".
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ακόμη επεσήμανε ότι αρκετοί διεθνείς θα ξεκινήσουν νωρίς την προετοιμασία με τις ομάδες τους, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αναφέροντας ότι "τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έχουμε τα πιο δύσκολα παιχνίδια και είναι καλό που οι παίκτες θα έχουν ρυθμό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου