Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον "Ο τελικός της δεκαετίας"



«Ήμασταν απογοητευμένοι από εκείνη την ήττα, αλλά δεν τίθεται θέμα εκδίκησης. Ολα έχουν να κάνουν με τη δική μας υπερηφάνεια. Τώρα είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και καλύτερα προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι τότε ίσως έγιναν 1-2 λάθη. Όχι αυτή τη φορά όμως.

Οι επιτυχίες που έχουν αυτές οι δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία είναι τεράστιες. Θα είναι ο τελικός της δεκαετίας. Ολα μπορουν να συμβούν, μπορεί να σημειωθούν πολλά γκολ, να γίνει θεαματικό παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Φέργκιουσον.

«Από τη Ρώμη και μέχρι σήμερα μπορείτε να δείτε πόσο έχουν ωριμάσει οι αντίπαλοι μας. Εχουν αλλάξει τον τρόπο, με τον οποίο πρεσάρουν. Για έναν νέο προπονητή, αυτό είναι κατόρθωμα. Επαιξε στην Μπαρτσελόνα για χρόνια κι αυτό σίγουρα βοηθάει.

Σίγουρα θα υπάρχει ενθουσιασμός και στις δύο πλευρές. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας και θα ήταν λάθος να πάμε σ΄ ένα τέτοιο ματς χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί πάνω στο παιχνίδι τους, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους. Ομως, πάντα κοιτάζουμε τί μπορούμε εμείς να κάνουμε και αυτό που ελπίζουμε είναι να επιτεθούμε, γιατί διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν.

Δική μας δύναμη είναι η ενότητα και η ευρωπαϊκή εμπειρία. Βλέπω τον Ρούνι και πραγματικά έχει τεράστια βελτίωση σε σχέση με το 2009, όπως και άλλοι παίκτες, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία που έχουν αποκομίσει οι Βίντιτς, Φέρντιναντ», κατέληξε ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου