Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Κάρλο Αντσελότι εξήρε τις ικανότητες του Νταβίντ Λουίζ και του Φερνάντο Τόρες και αποκάλυψε πως οι "μπλε" ήθελαν να τους αποκτήσουν από το καλοκαίρι



Η Τσέλσι έμεινε εκτός τίτλων τη φετινή σεζόν, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, και ο προπονητής της το αποδίδει κατά ένα βαθμό στο ότι δεν είχε τους παίκτεςπουήθελε από τη στιγμήπουτους ήθελε.

"Μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να αγοράσεις έναν παίκτη την κατάλληλη στιγμή, πρέπει να περιμένεις", σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.



"Στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε τον Νταβίντ Λουίζ και τον Τόρες το περασμένο καλοκαίρι, όχι τον Γενάρη, και αν είχε γίνει αυτό, θα ' ταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα γι' αυτούς. Όταν έρχεσαι στη μέση της χρονιάς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να αποδώσεις αμέσως καλά", σημείωσε.

"Δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε τότε γιατί η Μπενφίκα και η Λίβερπουλ ήθελαν να ξεκινήσουν τη σεζόν μ' αυτούς".

Συνολικά πάντως ο Αντσελότι θεωρεί πως η ομάδα του ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με τα νέα αποκτήματα, τα οποία υποστηρίζει πως έχουν κάνει θετικό ξεκίνημα στην ομάδα.

"Χάσαμε κάποιους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ήρθαν όμως και κάποιοι φανταστικοί νέοι παίκτες. Ο Ραμίρες, για παράδειγμα, δεν ξεκίνησε τη σεζόν τόσο καλά, αλλά στη συνέχεια έκανε μερικά φανταστικά παιχνίδια, όπως έκανε και ο Λουίζ. Ο Τόρες αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα, αλλά απλώς χρειαζόταν περισσότερο χρόνο".

"Ο Ραμίρες, ο Λουίζ και ο Τόρες είναι φανταστικοί παίκτες, επειδή είναι νέοι, έχουν πολλές ικανότητες, συνεπώς θα είναι πολύ καλό να έχουμε αυτούς τους παίκτες για το μέλλον", επεσήμανε ο 52άχρονος κόουτς.

Επίσης, για μία ακόμα φορά, υπεραμύνθηκε της απόκτησης του Φερνάντο Τόρες και αρνήθηκε πως η παρουσία του έκανε χειρότερη την απόδοση των άλλων επιθετικών.

"Ο Ντρογκμπά έβαλε πολλά γκολ, ο Μαλουντά συνέχισε στα ίδια επίπεδα και ο Καλού στο τέλος της σεζόν έπαιξε πολύ καλά και πέτυχε πολλά γκολ. 'Ισως μόνο ο Ανελκά να είχε λιγότερες συμμετοχές και δεν είχε τη δυνατότητα να πιάσει την ίδια απόδοση μ' αυτή που είχε όταν ο Τόρες δεν ήταν εδώ".

Τέλος, ξεκαθάρισε πως θεωρεί σχεδόν πλήρη την ομάδα του και πως επιθυμεί να χτίσει πάνω στον φετινό κορμό για την επόμενη χρονιά.

"Το να κάνεις δραστικές αλλαγές θα ήταν επικίνδυνο. Του χρόνου ο Τόρες και ο Λουίζ θα είναι καλύτεροι. Είμαι σίγουρος πως ο Τόρες θα έχει μια φανταστική καριέρα στην Τσέλσι", τόνισε ο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου